SEO BYRÅ ELFY FRÅN KARLSTAD

SEO BYRÅ

Min SEO Byrå tar följande priser:

Nedan har du det priser jag tar för att utföra SEO-tjänster, men naturligtvis är dessa mellan tumme och pekfinger. Med Elfy SEO-byrå kan du alltid lita på att du får bäst ROI, för jag har inga andra omkostnader än min egen tid. Får jag ett pris som inte täcker jobbet så tackar jag nej, men jag försöker alltid att in i det sista få det att fungera på ett eller annat vis fast att jag är ca 50% billigare än traditionella SEO-byråer.

Ranka Lokalt
3.000
SEK exkl moms / Månaden
DO IT!

Ranka lokalt är ett perfekt SEO-paket för dig med en tjänst eller produkt du enbart säljer i en stad, som vill ranka för i staden du har tjänsten. 

Exempel på söktermer:

 • Flyttstädning Karlstad
 • Massage Karlstad
 • Måleri Karlstad
 • Frisör Karlstad
 • Restaurang Karlstad
 • Hunddagis Karlstad

Detta är bara några exempel på söktermer min SEO byrå kan hjälpa er att ranka för. Det är bara din fantasi som sätter stopp för möjligheterna.

Ranka Sverige
6.000
SEK exkl moms / Månaden
DO IT!

Ranka Sverige är i praktiken det samma som Ranka Lokalt, men här satsar vi istället på att ranka för dina söktermer i hela landet.

Exempel på söktermer:

 • Flyttstädning
 • Massage
 • Måleri
 • Frisör
 • Restaurang
 • Hunddagis

Som du ser satsar vi här istället på att vem som helst från hela Sverige skall kunna finna eran tjänst och produkt..

Webbshop
10.000
SEK exkl moms / Månaden
DO IT!

Ranka Webbshop är till för dig som vill ranka en hel webbshop, och här går jag in och optimerar allt från produkter, kategorier och landningssidor.

Exempel på söktermer:

 • Ekologisk Mat
 • Skor
 • Träningskläder
 • Djurfoder
 • Leksaker
 • Smycken

Detta är den typ av hemsida som kräver mest jobb, och oftast också där du stöter på mest motstånd från konkurrenter.

Så utför SEO-byrån jobbet

När man letar efter en SEO-Byrå på nätet hittar man massvis av olika, och naturligtvis ställer du dig frågan varför du ska anlita mig och inte en av de andra SEO-byråerna? Nedan ser du det jag tycker är fördelarna med att anlita mig!

SEO-konsult

SEO-konsult som du får tag på!

I mitt huvud går det nästan bara ett ord ”SEO” och detta är vad jag älskar att göra. Jag jobbar extremt målmedvetet, vilket på gott & ont gör att jag jobbar dag som natt med detta. Det gör också att jag troligtvis är den SEO-konsult som är lättast att få tag på!

SEO-TJÄNST

Billigare än andra SEO-företag

Eftersom att jag utför allt mitt seo-arbete hemifrån, så har jag inga dyra omkostnader. Till skillnad från andra SEO-företag behöver jag inte betala för dyra lokaler, eller andra anställda än mig själv. Det gör att jag också kan ta lägre priser än mina konkurrenter.

Sökmotoroptimering

Betala bara för bra SEO-resultat

En utav de saker jag älskar med SEO är att det är mätbart, och inte går så mycket på tyck och tänk. Jag fokuserar stenhårt på mätbara SEO-resultat, så att du enkelt kan följa upp vad det faktiskt är för något du betalar för och vilka ord som du rankar på med hjälp av min SEO-byrå.

Behöver du hjälp av en billig SEO Byrå, och ser sökmotoroptimering som en del i din marknadsföring?  Elfy.se tar och hjälper dig & ditt företag att synas bättre på sökmotorerna med enkla SEO-strategier!

ON-PAGE SEO

Jag hjälper dig med all din ON-page SEO, allt ifrån att gå över titel, description & reubriker samt texter på all hemsiddans undersidor!

OFF-PAGE SEO

OFF-page SEO är den delen de flesta tycker är den svåraste delen att jobba med, och det är också den som jag är bäst på att utföra åt er!

SÖKORDSANALYS

Men innan vi kan ta fram en bra SEO-strategi måste vi först veta vilka ord vi ska satsa på att sökoptimera för, genom en sökordsanalys.

Elfy.se är en SEO-BYRÅ som också utför snygg webbdesign!

Jag tror att man blir duktig på det man älskar att göra, därför har jag också valt att i första hand fokusera på sökmoroptimering, men ingen SEO BYRÅ utan webbutvekling & webbdesign också. Jag tar därför inte några uppdrag där det främst handlar om att skapa nya webbplatser, men utför naturligtvis den on-page SEO på befintlig hemsida som ska sökmotoroptimeras av mig.

 

Om mig

Jag som driver denna frilans SEO-byrån & Webbyrå i Karlstad heter Martin Elf. I cirka 15 års tid har jag jobbat med SEO på ett eller annat sätt. Jag själv började med att sökmotoroptimera mina egna affiliate hemsidor, och detta gör jag än idag. Som alla frilansare är jag inte knuten till en viss stad, även om min seo byrå & webbyrå kommer från Karlstad i Värmland. Oavsett vart du bor eller har din verksamhet i i Sverige, så kan jag utföra optimering för er hemsida.

Call Now ButtonRING MIG